REJSEVILKÅR

Bornholmerbussen

 

866-KOMBIBILLET til bus og færge:

Billetter kan ændres online, via selvbetjening på
 "Min billet" , frem til afrejse.
Benyt ndringsformularen" såfremt billetten ikke
kan ændres online via selvbetjening.
Ændringsgebyr på DKK 35,- samt evt. merpris skal betales. Andre prisændringer refunderes ikke.
Kan ændres til rejse i samme retning tre måneder frem
fra oprindelig afrejse
Billetten kan IKKE annulleres og refunderes.
Pensionistbilletter kan benyttes af folkepensionister og førtidspensionister. Dokumentation skal forevises på forlangende.
Efter køb af billet til studerende skal gyldigt studiekort / ungdomskort forevises ved indstigningen i bussen.

 

  Bornholmerbussen

  SOLO BUS-Billet (uden færge):

  • Billetten kan i kontorets åbningstid ændres telefonisk uden gebyr frem til bussens afgang.

  VÆRNEPLIGTIGE (uden færge):

  • Pladsbestillingen kan i kontorets åbningstid ændres telefonisk uden gebyr frem til bussens afgang.
  Rejsebestemmelser:
  Passagerer med reservation skal møde frem senest 10 minutter før afgangstid. Billetkontrol skal være gennemført før denne frist.
  Efter fristens udløb fortabes en reservation, og pladserne sælges til eventuelt ventende. I situationer med flere busser på samme afgang, afgår busserne i den rækkefølge de fyldes. De første busser kan således afgå før egentlig afgangstid. Passagerer som ønsker at rejse sammen, eller som rejser på samme billet, skal billetteres samtidig ved indstigningen. Under sejladsen henvises i øvrigt til rederiets rejsevilkår.
   
  Passagerer med betalte billetter betjenes forud for øvrige passagerer:
  Bornholmerbussen kan af hensyn til køreplan og korrespondance IKKE afvente passagerer, der tilbageholdes af myndighederne ved grænsen mellem Danmark og Sverige. Busselskabet tager forbehold for driftsforstyrrelser og forsinkelser, herunder korrespondanceforhold med andre rejseforbindelser, ligesom Bornholmerbussen udenfor det normale reservationssystem i særlige situationer forbeholder sig at anvende bussernes ståpladser. Passagerer uden reservation og uden forudkøbt billet medtages i det omfang, der er ledige pladser.
   
  Bagage: 
  Bornholmerbussen medtager GRATIS almindelig håndbagage, som kan rummes i bussernes bagagerum, og som passagererne selv kan bære og læsse. Transporten sker på passagerernes eget ansvar, og busselskabet påtager sig ikke ansvar for bortkommet, beskadiget, glemt eller stjålet bagage. Det anbefales, at passagerer med værdifuld bagage tegner rejseforsikring/indboforsikring. Barnevogne, kørestole mv. medtages gratis i bussernes bagagerum, idet sådanne ikke  kan rummes inde i busserne.
  Buschaufførerne vil være behjælpelige i disse situationer.
   
  Hunde:
  Bornholmerbussen medtager hunde, såfremt hunden er anbragt i taske eller transportkasse. Førerhund eller Servicehund til handicappet kan medbringes gratis i bussen og på færgen mellem Ystad og Rønne.
   
  Svensk paskontrol:
  Husk billed-ID, når du rejser med Bornholmerbussen. Bornholmerbussen kan af hensyn til køreplan og videre transport ikke afvente passagerer, der tilbageholdes af myndighederne ved grænsen mellm Danmark og Sverige.